ROZHÝB SVOJE TELO NA SKÁKACÍCH TOPÁNKACH
CHIMICHANGA po slovensky, alebo plnené cesto
JEDNODUCHO, V ZDRAVŠEJ VERZII, RÝCHLO!
Naučte sa stravovať správne a už nikdy nebudete musieť chudnúť.

Čas prípravy : 45 minút
INGREDIENCIE
- 100g LowCarb MIX múčnej zmesi
- 3g prášku do pečiva
- 3g soli
- ______
- 1 vajce
- 150ml vody
- 10g olivového oleja
PLNKA – zvoľte si podľa vlastného uváženia, na čo máte chuť!
- 4ks varených zemiakov (urobila som zemiakové pyré)
- marinované kuracie kúsky, vopred upečené na panvici
- strúhaný syr
Krok č. 1
Suché ingrediencie z prvého odseku dobre premiešajte. Mokré ingrediencie z druhého odseku vymiešajte mixérom, pridajte k suchým ingredienciám a rukou vymiešajte tuhé cesto. Nechajte chvíľu postáť, kým sa cesto dobre spojí.
Krok č. 2
Cesto predeľte na dve časti. Z každej časti vyvaľkajte tenký väčší obdĺžnik. Vyvaľkajte na tenko ako sa len dá. Naplňte plnkou. (Ja som plnila zemiakovým pyré, kúskami kuracieho mäsa – vopred upečenými na panvici, málo kečupu a posypala som strúhaným syrom.
Plnku dávate na polovicu cesta, druhou polovicou prikryjete. Okraje dobre postláčajte, aby sa spiekli a plnka nevytiekla. Potrite vajcom a pečte pri 180 ºC približne 30 minút.