CHIMICHANGA po slovensky, alebo plnené cesto

JEDNODUCHO, V ZDRAVŠEJ VERZII, RÝCHLO!
Naučte sa stravovať správne a už nikdy nebudete musieť chudnúť.

Čas prípravy : 45 minút

INGREDIENCIE

  • 100g LowCarb MIX múčnej zmesi
  • 3g prášku do pečiva
  • 3g soli
  • ______
  • 1 vajce
  • 150ml vody
  • 10g olivového oleja
PLNKA – zvoľte si podľa vlastného uváženia, na čo máte chuť!
  • 4ks varených zemiakov (urobila som zemiakové pyré)
  • marinované kuracie kúsky, vopred upečené na panvici
  • strúhaný syr

Krok č. 1

Suché ingrediencie z prvého odseku dobre premiešajte. Mokré ingrediencie z druhého odseku vymiešajte mixérom, pridajte k suchým ingredienciám a rukou vymiešajte tuhé cesto. Nechajte chvíľu postáť, kým sa cesto dobre spojí.

Krok č. 2

Cesto predeľte na dve časti. Z každej časti vyvaľkajte tenký väčší obdĺžnik. Vyvaľkajte na tenko ako sa len dá. Naplňte plnkou. (Ja som plnila zemiakovým pyré, kúskami kuracieho mäsa – vopred upečenými na panvici, málo kečupu a posypala som strúhaným syrom.

Plnku dávate na polovicu cesta, druhou polovicou prikryjete. Okraje dobre postláčajte, aby sa spiekli a plnka nevytiekla. Potrite vajcom a pečte pri 180 ºC približne 30 minút.

POZRI VIDEORECEPT NA TIKTOK-u
Pre viacej videoreceptov daj ,,SLEDOVAŤ,, na TIKTOK-u

Páčil sa ti recept? ZDIEĽAJ HO S PRIATEĽMI!